Even voorstellen: fysiotherapeut Heleen Parlevliet

Mijn naam is Heleen Parlevliet, 40 jaar en woonachtig in het mooie Noordwijk aan zee. In 2016 afgestudeerd aan de deeltijdopleiding Fysiotherapie in Breda en daarna 4 jaar werkzaam geweest in het prachtige Zwitserland. De bergen uiteindelijk weer ingeruild voor de zee en zo in juni dit jaar hier in het gezondheidscentrum terecht gekomen als waarnemer voor Inge Berg.
Vanaf november zal ik hier werkzaam blijven op de maandag, woensdag en vrijdag.
Ik voel me als fysiotherapeut een Sherlock Holmes, maar dan gericht op menselijk lichaam en geest. De kunst achter de klacht te kijken, maakt dit beroep voor mij uitermate boeiend en uitdagend. In verbanden leggen, denken in (lichamelijke) ketens,  samen met de patiënt doelen bepalen,  enthousiasmeren & motiveren,  ligt mijn kracht.  Het trainen van individuen of groepen maakt me blij.

Contactgegevens

Gezondheidscentrum Merenwijk
Rosmolen 2
2317 SJ Leiden

Waar vindt u ons?

GCM Leiden

Inschrijven nieuwsbrief

Ja , ik wil de nieuwsbrief van het Gezondheidscentrum ontvangen.

Copyright © 2020-heden Gezondheidscentrum Merenwijk