Psychologen

De ELPgroep is een maatschap van GZ-psychologen in de Eerstelijn en bestaat uit Barbara Erenstein, Maria Ernst, Ingeborg van der Vecht en Linda Verhoeven. Ze zijn allemaal een dag/dagdeel werkzaam in GC Merenwijk.
Sinds 2017 is Suzanne Vlasveld als vrijgevestigd GZ-psycholoog verbonden aan de ELPgroep en werkt Ingrid Luyten als GZ-psycholoog in opleiding bij de ELPgroep. Zij zijn werkzaam op andere locaties van de ELPgroep, o.a. in Leiderdorp, Rijpwetering en Stevenshof.

De GZ-psycholoog in de eerstelijn is een BIG geregistreerde psycholoog die u, net als de huisarts, dichtbij huis vindt. Uw situatie wordt besproken en aan de hand van vragenlijsten en gesprekken wordt er verder met u gewerkt aan een oplossing. 

Een eerstelijnspsycholoog is lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP), heeft een universitaire opleiding gevolgd, staat ingeschreven in het BIG-register als gezondheidspsycholoog, heeft een eerstelijnskwalificatie en is lid van een Regionaal Orgaan Eerstelijnspsychologen (ROEP) en lid van Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Contactgegevens

Gezondheidscentrum Merenwijk
Rosmolen 2
2317 SJ Leiden

Waar vindt u ons?

GCM Leiden

Inschrijven nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief van het Gezondheidscentrum ontvangen.

Copyright © 2020-heden Gezondheidscentrum Merenwijk