Skip to main content

Afspraak maken

Een afspraak maken kan op verschillende manieren.

  • Telefonisch tussen 8.00 uur en 10.00 uur  via 071 – 521 86 61
  • Online via MijnGezondheidsNet. Hier kunt u 24 uur per dag een afspraak maken met uw huisarts of doktersassistente. Meer informatie 

Vanaf 8 mei 2023 is er in het telefonische contact een verandering ingevoerd bij de huisartsenpraktijk. Tussen 8 en 10 uur zullen huisartsen vragen beantwoorden en indien nodig een afspraak voor u inplannen voor beoordeling op de praktijk. Dit kan betekenen dat u op het spreekuur wordt ingepland van een arts, huisarts, (gespecialiseerd) verpleegkundige of een praktijkassistente. Indien nodig wordt een huisarts gevraagd mee te beoordelen.

Om tussen 8 en 10 uur de artsen voor echt medische vragen beschikbaar de houden, vragen wij u uitdrukkelijk om alleen de ‘doktersvragen’ aan hen te stellen. Voor overige vragen kunt u bij de assistente terecht. Met deze nieuwe werkwijze hopen wij onze  toegankelijkheid  te kunnen waarborgen in een tijd van toenemende zorgvragen en steeds minder beschikbaarheid van zorgverleners. Wij waarderen uw begrip hiervoor. Voor verdere informatie verwijzen wij naar het nieuwsbericht.

Afspraak afzeggen

Indien u verhinderd bent u voor uw afspraak, wilt u deze dan tijdig afzeggen? Wij kunnen dan iemand anders helpen op dat tijdstip. Als u de afspraak niet minimaal 24 uur van te voren afzegt dan zullen wij u een rekening moeten sturen voor het niet tijdig afzeggen of niet verschijnen op een afspraak.