Skip to main content

Nieuw in de maatschap huisartsen

De maatschap huisartsen kent een aantal nieuwe gezichten. We stellen ze graag aan u voor.

Officemanager Debby Laman

Mijn naam is Debby Laman, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Leiden. Sinds begin september ben ik werkzaam als Office Manager binnen het Gezondheidscentrum. Ik ondersteun de huisartsen en de doktersassistenten met verschillende administratieve taken. Ik ben maandag tot en met vrijdag in het centrum aanwezig.

 

Stagiaire Zoë de Zwijger

Ik ben Zoë, 18 jaar oud en ik kom uit Leiderdorp. Sinds eind augustus ben ik hier op het gezondheidscentrum begonnen met mijn stage voor de opleiding tot doktersassistente. Ik heb in het verleden al eens eerder stage gelopen in een ander gezondheidscentrum in Leiden en op de polikliniek anesthesiologie van het LUMC. Ik heb op beide locaties een hele leuke stageperiode gehad! Voor mijn laatste leerjaar leek het mij leuk om nogmaals stage te lopen in een gezondheidscentrum waarbij ik veel patiëntencontact zou hebben. Ik loop stage op de maandag, dinsdag en woensdag. Ik hoop hier de komende tijd veel ervaring op te doen om uiteindelijk volgend jaar mijn diploma als doktersassistente te kunnen behalen.