Skip to main content

Openingstijden en bereikbaarheid

  • Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur en 17.00 uur
  • De balie is gesloten tussen 12.45 en 13.15 uur
  • Afspraken maken kan tussen 8.00 en 10.00 uur
  • Voor spoedgevallen zijn we tussen 8.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op de spoedlijn: 071 – 521 10 42

Vanaf 8 mei 2023 is er in het telefonische contact een verandering ingevoerd bij de huisartsenpraktijk. Tussen 8 en 10 uur zullen huisartsen vragen beantwoorden en indien nodig een afspraak voor u inplannen voor beoordeling op de praktijk. Dit kan betekenen dat u op het spreekuur wordt ingepland van een arts, huisarts, (gespecialiseerd) verpleegkundige of een praktijkassistente. Indien nodig wordt een huisarts gevraagd mee te beoordelen.

Om tussen 8 en 10 uur de artsen voor echt medische vragen beschikbaar de houden, vragen wij u uitdrukkelijk om alleen de ‘doktersvragen’ aan hen te stellen. Voor overige vragen kunt u bij de assistente terecht. Met deze nieuwe werkwijze hopen wij onze  toegankelijkheid te kunnen waarborgen in een tijd van toenemende zorgvragen en steeds minder beschikbaarheid van zorgverleners. Wij waarderen uw begrip hiervoor. Voor verdere informatie verwijzen wij naar het nieuwsbericht.

Buiten kantoortijden

Indien u buiten kantoortijd dringend medische hulp nodig heeft, belt u de Huisartsenposten De Limes op tel. 088-427 47 00. De Huisartsenposten De Limes verzorgen de weekend-, avond- en nachtdiensten vanuit de locatie Leiderdorp, gevestigd in het Alrijne Ziekenhuis, Simon Smitweg 2, 2353 GA te Leiderdorp

Alle informatie kunt u ook vinden op hun website: Huisartsenposten De Limes.

MGN
NHG Logo