Skip to main content

Herstart overige zorgverleners

De verloskundigen hebben aangepaste spreekuurtijden om patiëntenstromen te scheiden.

De psychologen en diëtisten starten binnenkort voorzichtig hun reguliere contacten weer op met gespreide spreekuurtijden.

Woensdag 11 mei starten de psychologen op maandag de spreekuren op de locatie Merenwijk. Vanaf juni komt daar de woensdag bij. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van de psychologen.

De diëtist Margje Vlasveld is vanaf 4 mei weer aanwezig op dinsdag en donderdag. Kijk voor actuele informatie op de website van de dietist.

De logopedisten werken met Tele-logopedie en zullen volgens de Regels van het RIVM en de NVLF langzaam gaan opstarten per 19 mei op de praktijklocatie aan de Papiermolen 8.

Het SCAL prikpunt in ons centrum blijft voorlopig gesloten. Wel geopend zijn de hoofdlocatie Rooseveltstraat 7.30-16.00 en in Oegstgeest, Irislaan 7.30-13.00.

De medewerkers van het Jeugd- en Gezinsteam zullen tot 20 mei geen fysieke consulten houden. Aanmelden voor hulp kan via de website van het CJG of op telnr. 088 – 2542 359.

Voor informatie over het Sociaal Wijkteam kijkt u op: de website https://www.sociaalwijkteamleiden.nl/mijn-wijkteam/. Telefonisch kunt u het team vereiken op: 071 516 4910

De podologie is voorlopig nog niet werkzaam op onze locatie.