Skip to main content

Herstart huisartsenzorg vanaf 4 mei

In de afgelopen week is nagedacht hoe wij in het centrum de zorg weer langzaamaan kunnen opstarten. Belangrijk is dat we de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen kunnen handhaven. Hieronder leest u hoe wij dat voor de huisartsenzorg gaan doen.

De huisartsen starten vanaf 4 mei geleidelijk de reguliere zorg op. In eerste instantie gaat het om het zien van patiënten met urgente medische klachten. Ook de POH-GGZ en de praktijkverpleegkundigen zullen weer starten om mensen op de praktijk te zien. Er wordt gewerkt met een speciaal spreekuurrooster om te voorkomen dat teveel mensen tegelijk in het centrum komen of aanwezig zijn.

In het centrum nemen we de volgende maatregelen:

  • U kunt niet zomaar zelf naar binnen, u wordt begeleid naar de wachtkamer
  • Er zijn 5 wachtkamers, waar per wachtkamer plek is voor max. 2 personen
  • Kom op tijd, maar zeker niet te vroeg
  • Er is eenrichtingsverkeer in de gangen.
  • Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het toilet.

Praktijkondersteuners chronische zorg
Praktijkverpleegkundige Irene van der Lugt en Christel Kranenburg starten vanaf 4 mei weer met de reguliere controle afspraken voor patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten of COPD. U kunt daarvoor zelf een afspraak maken. Neem contact op met de huisartspraktijk via 071 5218661.

Praktijkondersteuner GGZ
Ook de praktijkondersteuners GGZ, Jolanda Heruer en Liselotte Westerveld starten hun normale werkwijze weer op.

U kunt voor álle klachten waarover u zich zorgen maakt of twijfels heeft contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Houdt u de komende tijd onze website in de gaten voor mogelijke aanpassingen in de situatie.