Skip to main content

Verloskundige Sadiye Demir

Graag stel ik mijzelf aan u voor.
Mijn naam is Sadiye Demir, ik ben 38 jaar oud, getrouwd met Savas en woon in Leiderdorp. In 2005 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Turnhout, België. Daarvoor heb ik al een vierjarige opleiding tot verloskundige afgerond in Turkije. Ik heb vijf jaar werkervaring opgedaan als zowel eerste- als tweedelijns verloskundige in Turkije. Daar heb ik heel veel ervaring kunnen opbouwen omdat er veel bevallingen plaatsvonden.
Sinds november 2006 ben ik werkzaam als verloskundige in gezondheidscentrum Merenwijk. We proberen onze cliënten zoveel mogelijk een persoonlijke benadering en begeleiding te geven gedurende hun zwangerschap, bevalling en kraambed. Zwangerschap, bevalling en de kraamperiode zijn volkomen natuurlijke processen. Het is ook een periode van lichamelijke en emotionele veranderingen. Elke vrouw ervaart deze anders. Dit maakt voor mij de verloskundige zorgverlening interessant en uitdagend omdat ik iedere cliënt individueel en naar de wens van de cliënt gericht zorg wil verlenen en de kwaliteit van de zorg in de verloskunde wil waarborgen. Mijn visie is dat de zwangerschap, bevalling en kraamperiode fysiologische processen zijn, die wij als verloskundigen in de eerstelijn bewaken en door middel van risico selectie de pathologie herkennen en daar zonodig naar handelen.
Tot zover mijn introductie en wie weet tot op een van de locaties waar wij spreek uren draaien, tot ziens!
Wij houden spreekuur op de volgende locaties: Op maandag: Gezondheidscentrum Merenwijk, Rosmolen 2 in Leiden. Op woensdag: Hof van Roomburg 4 in Leiden.