Skip to main content

Griepvaccinaties 2023

Griep is een virus waar (kwetsbare) mensen ziek van kunnen worden. Daarom nodigen wij ieder najaar onze patiënten van boven de 60 jaar en/of patiënten met bepaalde aandoeningen uit voor de griepvaccinatie.

De griepvaccinatie leert uw lichaam om zich te verdedigen tegen het virus. Hierdoor is de kans kleiner dat u griep krijgt of zorgt deze ervoor dat u minder ziek wordt.

Op dinsdag 14 en woensdag 15 november 2023 worden de jaarlijkse griepvaccinaties gegeven in de Regenboogkerk. Het adres is Watermolen 1, 2317ST in Leiden. De uitnodigingen kunt u midden oktober op de deurmat verwachten.

Houdt de website in de gaten voor de tweede vaccinatieronde. Wij verwachten eind november een datum te publiceren voor de inhaalronde.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, terwijl u wel recht heeft op een prik? Neem dan eind oktober contact op met de praktijk. De doktersassistente helpt u graag verder op ons nummer: 071 – 5218661.

Let op: neem de brief mee naar de priklocatie. Zonder uitnodiging kunnen wij u helaas niet vaccineren. Draag daarnaast kleding waarbij u gemakkelijk uw bovenarmen kunt ontbloten.

U kunt eind november contact opnemen met de praktijk indien u een griepvaccinatie op eigen verzoek wilt.

Tot dan!