Sociaal Wijkteam (SWT)

Het Sociaal Wijkteam (SWT) is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties, te weten Kwadraad maatschappelijk werk, Gemeente Leiden afd. Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Libertas Leiden, Radius Ouderenwerk en MEE Leiden. Deze organisaties werken samen als team in de wijk. Het SWT Merenwijk werkt vanuit buurthuis ‘Op Eigen Wieken’, Valkenpad 5.

Voor wie?

Iedereen met vragen over zorg of ondersteuning kan zich tot het SWT wenden. De sociaal werkers van het SWT bieden ondersteuning o.a. bij voorzieningen, activiteiten in de wijk, ondersteuning individueel of in groepsvorm, mantelzorgondersteuning, dagbesteding, begeleiding bij zelfstandig blijven wonen, verwerking van levensgebeurtenissen, schuldenproblematiek etc.

Aanmelden

U kunt terecht op het inloopspreekuur van ‘Een goede Buur’ (mensen uit de wijk en een professional zijn aanwezig), op maandag en donderdag tussen 13 en 16 uur en op dinsdag tussen 9 en 11 uur. Uiteraard kunt u zich ook telefonisch aanmelden bij het wijkteam.

Mocht u als cliënt van Gezondheidscentrum Merenwijk niet in de Merenwijk woonachtig zijn dan bent u welkom bij een ander JGT of SWT in uw eigen buurt. Onder welk JGT/SWT u valt, vindt u op onze website.

Contactgegevens

Gezondheidscentrum Merenwijk
Rosmolen 2
2317 SJ Leiden

Waar vindt u ons?

GCM Leiden

Inschrijven nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief van het Gezondheidscentrum ontvangen.

Copyright © 2020-heden Gezondheidscentrum Merenwijk