Kennismaking met waarnemend huisarts Aline IJsselstijn

Aline IJsselstijn is sinds kort waarnemer in de huisartsenpraktijk. Zij is sinds vijf jaar huisarts,  33 jaren jong en moeder van twee dochtertjes. Aline heeft haar opleiding en werkervaring in en rond Leiden genoten, dus Leiden is haar bekend.

Hardlopen is haar grootste hobby en in de bergen wandelen een passie. Binnenkort volgt zij in Oostenrijk een Alpinisten cursus. Daar leert zij alles over de geneeskunde voor bergbeklimmers. Zelf doet ze ook wel aan wandklimmen, maar de Mount Everest beklimmen is niet persé haar ambitie. ‘Liever doe ik samen met man en kinderen huttentocht in de bergen. Ook mijn jongste dochter (2) loopt al zelf stukken mee.’

Naast de 1-2 dagen waarnemer zijn in de Merenwijk werkt deze sportieve huisarts als arts voor chronische patiënten in een ggz instelling. De geestelijke gezondheidszorg kan dan ook wel als haar aandachtsgebied worden beschouwd. En dus binnenkort ook de Alpine geneeskunde, maar de vraag daarnaar binnen de Merenwijk zal naar verwachting niet zo groot zijn.

nieuwsbrief

Contactgegevens

Gezondheidscentrum Merenwijk
Rosmolen 2
2317 SJ Leiden

Waar vindt u ons?

GCM Leiden

Inschrijven nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief van het Gezondheidscentrum ontvangen.

Copyright © 2020-heden Gezondheidscentrum Merenwijk