Bianca van den Broeck, praktijkverpleegkundige

Sinds 1 september zijn er weer twee praktijkverpleegkundigen in het centrum. Naast Emmi Velema is er nu Bianca van den Broeck. Bianca heeft veel ervaring in de verpleeghuissetting. Aanvankelijk was zij verpleegkundige op de verpleegafdeling, maar de laatste 10 jaar werkzaam als praktijkopleider bij Topaz. Ze schoolde haar collega’s in het vak. Toch kriebelde het om weer met patiënten te werken. ‘Ik miste het directe patiënt contact. Stiekem had ik liever ooit dokter geworden. Was zelfs al  gestart met de studie medicijnen, maar heb ik niet afgemaakt. Dit komt in de richting. Om die reden deed ik twee jaar geleden mijn herregistratie voor verpleegkundige. Wat ik leuk vind? Bezig zijn met welzijn van mensen, gesprekken voeren en mensen helpen om zelf in regie te  blijven.’

Kan je al iets zeggen over je ervaringen in het gezondheidscentrum? ‘Voel me zeer welkom en ben vooral nog aan het kennismaken met de mensen en de werkwijze. Ik heb er heel veel zin en vind het ook best spannend. Het zal een kwestie zijn van vallen en opstaan, maar dit is wel de kans van m’n leven.’

Bianca woont in Leiden en heeft drie kinderen, twee cavia’s en een puppy.  Hobbies? ‘Ja, hardlopen, muziek (speelt piano), de natuur in.’

Bianca’s werkdagen zijn maandag dinsdag en donderdag. Daarnaast volgt ze de opleiding tot POH.

.

nieuwsbrief

Contactgegevens

Gezondheidscentrum Merenwijk
Rosmolen 2
2317 SJ Leiden

Waar vindt u ons?

GCM Leiden

Inschrijven nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief van het Gezondheidscentrum ontvangen.

Copyright © 2020-heden Gezondheidscentrum Merenwijk