Administratief medewerker Annemiek de Mol

Annemiek de Mol is per oktober 2021 onze nieuwe administratief medewerker. Zij volgt Sylvia Hooymans op en haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Annemiek is haar carrière gestart in het bankwezen. Door omstandigheden verruilde zij dit werk met werken in de bakkerij, om als bakkersdochter haar familie bij te staan. Na nog een aantal jaren bij de Rabo heeft zij de zorg voor haar kinderen op zich genomen. Zodra de jongste naar school ging pakte zij de administratie weer op in verpleeghuis Overduin en volgde daarnaast een Hbo opleiding administratie. Na deze opleiding ging zij bij een administratiekantoor werken, maar na 15 jaar lonkte de zorg opnieuw en werkte ze daarnaast parttime voor een huisartsenpraktijk in Oegstgeest. ‘Ik vind de werksfeer heel belangrijk en merkte dat mijn hart meer lag bij de zorg. Om die reden heb ik op de vacature in de Merenwijk gereageerd. Ik heb enorme waardering voor mensen in de zorg en hoe zij met patiënten omgaan. En eerlijk is eerlijk, de sfeer is heel anders dan bij een administratiekantoor. Ik ben er achter gekomen dat dat me meer ligt, vandaar deze keuze. De werksfeer hier is fijn en ik heb me meer dan welkom gevoeld.’
Annemiek woont in Rijnsburg en wandelt en fietst graag.

Contactgegevens

Gezondheidscentrum Merenwijk
Rosmolen 2
2317 SJ Leiden

Waar vindt u ons?

GCM Leiden

Inschrijven nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief van het Gezondheidscentrum ontvangen.

Copyright © 2020-heden Gezondheidscentrum Merenwijk